Frazier Gaming | kgb-hosting.com
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Admin Pravila

Go down 
AuthorMessage
AdminPosts : 13
Join date : 2012-07-14

Admin Pravila Empty
PostSubject: Admin Pravila   Admin Pravila EmptySun Jul 15, 2012 8:56 am

Svi admini Frazier Gaminga su duzni procitati pravila ponasanja admina kao i ovu dopunu te postovati iste.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Admin nikad ne psuje na serveru. Svaki admin koji bude psovao (boga, igraca, drugog admina itd.), bice sankcionisan oduzimanjem amx-a na 7 dana.

2. Admin nikad ne prijeti igracima (Hoces ban? Hoces kick? i sl.), pogotovo ne preko amx-a. Admin samo izvrsi sankcionisanje igraca koji je prekrsio neko od pravila bez ikakve prepirke sa njim. Nepostovanje navedenih i sledecih pravila bice kaznjeno oduzimanjem amx na 7 i vise dana.

3. Admin nikad ne vrijedja druge igrace. Ako postoji igrac koji narusava igrivost (steka se, nece da postavi c4 i sl.), slijedi upozorenje u vidu slap-a, pa onda slay ako nastavi.

4. Admin nikad ne pise na tsay (amx_tsay - jedno Y) niti na amx_say. Dozvoljeno je pisanje na tsayy (amx_tsayy - dva Y) ali semo u slucajevima kada objavljuje upozorenja tipa "SPEC IN, C4, SPON=KICK" i slicno.

5. Admin koristi ban komandu u slucajevima:

- Cheat (permanentno)
- Tesko psovanje (ban na 10 min. do 1440 min.)
- Vredjanje admina (ban na 60 min. do 2880 min.)
- Nacionalizam (1440 min. do 2880 min.)

6. Davanje svog amx passworda (setinfo) nekome se kaznjava permanentnim oduzimanjem amx-a. Pravilo je sledece: 1 admin - 1 password. (Ovo pravilo vazi samo za one koji imaju amx na setinfo.)

7. Admin NIKADA ne koristi (ni na forumu ni na serveru) ukljucen caps-lock tj. da kuca samo velikim slovima (npr. OVO JE PRIMER). Takvo izrazavanje je nekulturno i apsolutno je nepotrebno - pokazivanje autoriteta na ovaj nacin. Snagatori preko tastature nam nisu potrebni.

8. Admin mora biti aktivan na forumu, jer treba ispratiti sve postove i dati argumentovano objasnjenje ako postoji zalba na ban ili na njegove postupke.

9. Obicnim adminima je zabranjeno postovanje u sekciji "Prijave za admine / Admin application" kao i u sekciji "Ban/Unban". Jedini izuzetak je sekcija "Ban/Unban" gdje obicni admini imaju pravo postovati ali samo u zalbama na ban koji su oni dali. (Ovo pravilo se ne odnosi na: Ownere, Moderatore i Head Admine.)

10. Ako admin ima problema sa drugim adminom duzan je da snimi DEMO i/ili SS-ove i postavi na froum u sekciju "Global Server Admins".

11. Admin koji prekrsi dva puta gore navedena pravila bice sankcionisan oduzimanjem amx-a za stalno, bez ponovnog vracanja admin statusa.

12. Ova pravila vaze za sve admine Frazier Gaming i podlozna su promjenama.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I DA NAGLASIM DA NEMA VISE ZNA ME OVAJ ZNA ME ONAJ DAJ MENI SVE KOMANDE NE SVI SMO ADMINI ISTI IMAMO OSNOVNE KOMANDE A ZNA SE KO IMA SVE KOMANDE!!!!!STROGO JE ZABRANJENO MJENJANJE NIKA AKO SI ADMIN JER CE SVIMA ADMIN BITI NA STEAM ID MJENJANJE NIKA SKIDANJE AMX-a NA 7 ILI VISE DANA !!!!!


STROGO JE ZABRANJENO KUCANJE AMX_WEAPON SKIDANJE AMX-a NA 7 ILI VISE DANA !!!!!


OBAVEZNKO KADA NEKOG BANUJETE DA PISETE RAZLOG !!!!
Back to top Go down
View user profile http://frazier.forumotion.com
 
Admin Pravila
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Fantage Admin Question
» vPopulus
» Common names
» Tutorials - How to add multiple ranks Forumotion
» Admin fun et √©lite

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Frazier Gaming | Public :: SERVERI :: Admin Pravila-
Jump to: