Frazier Gaming | kgb-hosting.com
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Pravila Foruma

Go down 
AuthorMessage
AdminPosts : 13
Join date : 2012-07-14

Pravila Foruma Empty
PostSubject: Pravila Foruma   Pravila Foruma EmptySun Jul 15, 2012 6:43 am

Dobrodosli na Frazier Gaming Community forum.Evo malo dopuna pravila kako bi bilo lakse za citanje novim clanovima kao i starijima.

Da biste kao clan ucestvovali u radu foruma, morate se pridrzavati pravila foruma. U slucaju nepostovanja pravila foruma i krsenja istih, clan dobija kaznu adekvatnu prekrsaju, koja moze biti pisano upozorenje, warn, vremenski ban ili permanent ban.

1. Prvo i osnovno sto cete uraditi kao novi clan nase zajednice jeste da se predstavite ostalim clanovima foruma tako sto cete postaviti, tacnije otvoriti temu o sebi u temi predvedjeno za to (predstavite se).

2. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje, "budzenje" postova i bumpovanje topica, osim na delovima foruma gde je to po pravilniku dozvoljeno (spam sekcija)

Na teme odgovarajte sa nekim smislom.

Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija na politicku scenu.

Moderatori imaju svako pravo da obrisu postove za koje misle da nemaju smisao ili poentu.

Prilikom postavljanja nove teme dobro procenite u koji forum cete je postaviti i proverite da li slicna tema vec postoji negde na forumu, kako ne bi doslo do dupliranja tema.

3. Zabranjeno je vredjanje drugih clanova i pretnja istim. Sve nesuglasice resite na PM ili van foruma. Za krsenje ove stavke pravilnika mozete dobiti trajni ban.

4. Zabranjeno je postavljanje bilo kakvih uvredljivih slika i drugog materijala koji nema veze sa sadrzajem podforuma, topika i slicno. Takodje je zabranjeno kacenje “strasilica
“ , odnosno klipova ili animacija koji imaju svrhu plasenja gledaoca, naravno bez dodatnog objasnjenja o kakvom se zapravo sadrzaju radi.

5. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju oblast kao ovaj, osim ako administrator servera, ujedno i foruma ne pristane na razmenu informacija.

Zabranjeno je reklamiranje bilo kakvih maloprodajnih objekata koji se bave prodajom hardware-a ili software-a. Takodje je zabranjena bilo koja druga vrsta reklame, osim ako moderator dozvoli reklamiranje.

6. Na forumu je zabranjeno koriscenje psovki ili bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko zelite nekoga ili nesto da kritikujete, to mozete lepo i sasvim kulturno uraditi i bez nepotrebnih psovki, ujedno i provokacija.

7. U skladu sa prethodnom tackom, zabranjeno je vredjanje drugih clanova foruma, kao i vredjanje na verskoj i nacionalnoj osnovi.

8. Zabranjen je bilo kakav porno ili warez sadrzaj u temama, kao i postavljanje linkova koji vode do takvog sadrzaja.

9. Dozvoljene su teme koje opisuju rad i podešavanja raznih p2p i slicnih programa, ali ne i teme u kojima se dele informacije o cvoristima, krekovanim serverima i drugim izvorima.

10. Dozvoljeno je postavljanje Malih Oglasa. Ako nesto prodajete obavezno navedite stanje robe, po mogucnosti slika proizvoda, naznake da li postoji garancija ili ne. Frazier Gaming Community ne snosi posledice za bilo kakvu transakciju izmedju korisnika foruma.

Oni clanovi koji se ne budu pridrzavali pravila foruma bice adekvatno sankcionisani.

Postovanje pravilnika je obavezno, kao i postovanje svih clanova koji dolaze na forum da bi ucestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.

S postovanjem prema svim clanovima zajednice, ugodan boravak na forumu i serverima, zeli vam nasa administracija.
Back to top Go down
View user profile http://frazier.forumotion.com
 
Pravila Foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Frazier Gaming | Public :: GENERALNO :: Obavjestenja-
Jump to: